Pind-Mental

Web-sidens emner       Bestil her   

               

                                       Op

Når du får ondt i en muskel, er det rart at kunne gøre noget selv. Mange har fundet ud af at massere det ømme punkt eller få en anden til det. Akupressur er en speciel form for massage, der har været anvendt ligeså længe som akupunktur.

I dag finder vi blot trigger-punkterne og behandler dem. Man trykker med tommel- eller pegefingeren i trigger-punktet. Trykket ændres rytmisk, og behandlingen foretages med cirkulerende bevægelser. Det skal netop lige ikke gøre ondt.

Hvert punkt behandles i 1 min.

De tilstande, der kan behandles med akupressur, er de samme som for akupindtri - i princippet. Men det kræver en ganske god diagnose, så derfor vil du nok være tilbøjelig til kun at anvende akupressuren, når det er smertefulde myoser, du har. Men så kan det også være en ganske effektiv behandling, der giver dig den smertelindring, der er nødvendig for at du kan komme i gang med din øvelsesterapi igen.

 

                                                             Send e-mail  med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted til                                                                                                        dr.robert@dadlnet.dk                                                      
    Sidste opdatering 15-2-2020                   Web-site er oprettet 15-01-2002